Supervooruitzicht!
Door: Kaar
Blijf op de hoogte en volg Karen
15 November 2007 | Nederland, Amsterdam
Wow das lang geleden mijn laatste berichtje he? Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik er soms gewoon geen zin in heb..:), ik moet er namelijk ook echt ff voor gaan zitten! Haha maar als ik dan eenmaal een verhaaltje drop, dan HEB je ook wat, niet? ;)
Jeetje, tis nu Nov. 15, --> Dec. 8 kom ik naar huis. Heerlijk, lijkt me echt zo raar om opeens weer in het nederlandse leven te komen, wakker worden in mijn eigen bed, mama's eten (:D:D:D heerlijk), SCHONE douche(+wc) en naja, famillie en vrienden weer dichtbij. Hebben jullie ook al zoveel zin in kerst? Ikke wel hoor, ik hoorde dat bij mij thuis de kerstboom al gereed staat 8)
Maargoed...het is nog niet zover. Maar mijn laatste weken hier gaan voorbij vliegen want ik heb erg leuke dingen in het vooruitzicht!
Zo zien mijn weken er ongeveer nu nog uit:
Dit weekend komt anouk op bezoek (meisje uit nederland, zij komt voor een "official Visit", omdat zij misschien ook naar amerika wil). We gaan vrijdag (morgen dus..) op stap en zondag hebben we een diner bij Mark thuis (omdat anouk er is). Hij heeft ook het mannenteam uitgenodigd, + hij heeft laatst een WI gekocht, haha dus dat wordt lache. Ik heb leuke verhalen over de WI gehoord namelijk. :D
!!--> Maandagochtend vertrekken lau en ik dus naar THE BIG APPLE....hihi. Ik heb net onze planning uitgeprint (ik vind het lekker om wat op papier te hebben...ik bedoel, tis niet dat we ons er strikt aan zullen houden maar tis lekker om een beeeetje een idee te hebben van wat je iedere dag wilt/gaat doen toch??:) vind ik wel iig! We hebben van Mark (hij is er ook al vaak geweest) een "map" van manhatten geleend, dit is zo'n uitvouw pocket boekje weetjwel. Vet relaxt, hier staat echt ALLES op.
We vertrekken dan Zaterdagochtend weer. (donderdag zullen we trouwens de thanksgiving parade zien!! zal wel tof zijn denk ik!).
Naja..dan komen we dus thuis en dan heb ik die week finals van school.. en ik heb tijd om lekker nog wat te trainen enzo, en dan HOME SWEET HOME :) yayyy.
We zitten nu trouwens in het "off-season", dit betekent dat we maar een aantal uur per week met onze coach mogen trainen. We hebben geen teamtrainingen maar alleen prive trainingen. Dit heeft met allemaal regeltjes weer te maken, het is zegmaar om de athleten te beschermen, om ons ook wat rust te geven. MAargoed als ik terug kom in januari wordt het bikkelen geblazen, daar kijk ik echt naar uit joh, niet normaal. Veel reisen en wedstrijden spelen, wordt wel druk trouwens want ik heb volgend semester meer, en moeilijkere vakken. MAARJA komt goed.
Ik heb trouwens afgelopen vrijdag met uitgaan een "library card" gewonnen haha, toen we binnenkwamen kregen we allemaal een lootje en op het eind was er een loterij. ('library" zo heet die bar/kroeg) Naja en ik was dus 1 van de 10 gelukkige, joepie.:D En met die library card kom ik er altijd gratis in, YES. SCheelt toch weer iedere keer 10 dollar8). Al zal ik er volgend semester niet veel te vinden zijn trouwens, maargoed voor de keren dat ik er wel ben ist handig.
HMMMM WHAT ELSE?? Naja ik heb niet heel veel boeiends meegemaakt, het is nu echt: naar school, trainen (zoveel ik wil), oefenwedstrijdjes spelen en een beetje huiswerk, en in het weekend op stap :)
Ohhh ik ben wel al 2x naar ons basketbal team wezen kijken(hun seizoen begint nu), serieus dit is echt vet, wel relaxt want hier kunnen we namelijk ook gewoon gratis naartoe.
OHJA, een klein minpunte:
mijn vis heeft het lootje gelegd.:(:( ja echt waar, serieus...Opeens lag ie daar ondersteboven in de kom, was wel sneu hoor, hoop dat ie al op leeftijd was en dat ik hem niet over- of ondervoed heb ofzo..hihi,
Naja dit was dus mijn vissenavontuur hier, want jullie denken toch niet dat ik er nog een ga kopen hea, ik hou het voor gezien haha :D
Nou ik ga stoppen!!
Ik zal er straks nog even wat foto's opzetten ennn dan wens ik jullie alvast een fijn weekend. Ik zal HEEL veel foto's maken in new york,
Heel veel liefs en een dikke kus van mij!
16 November 2007 - 13:22
José:
Ziet er weer gaaf uit meid....en lekker de beest uithangen daar in the Big Apple zodat ze over 10 jaar nog weten dat Karen Nijssen daar geweest is hihihi.Nou wij kijken er ook naar uit om je weer terug te zien hoor in december en alles weer een tijdje LIVE mee te maken met je. Sneu hoor jouw visavontuur....je hebt niet eens tijd gehad om je aan ze te hechten zo ;).
Take care there and see you soon.
Liefs en kusjes weer van Petra, Rafaëlla en José...en o ja ...wij gaan die kerstboom vast bewonderen dit weekend:) -
17 November 2007 - 23:12
Mams:
he karen, wat betekent WI,echt geen idee!!
enne, dat wordt dan zeker de kipperagout he,jammie, lekker genieten!
nou meid, ONWIJS VEEL LOL EN PLEZIER in New York, en ddddddddiiiiiiiiiikkkkkkkkkke zoen , mama