Canoeing in Arkansas!!!!

Door: Kaar

Blijf op de hoogte en volg Karen

30 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Hi Dutchies!!

Hoe gaat het daar in het koude kikkerlandje? De handschoenen en de sjaals zijn zeker weer tevoorschijn gekomen uit het hok en de pepernoten liggen zeker al in de winkel?? MMMM daar ben ik wel jaloers op hoor!!
Het is morgen en overmorgen halloween hier, dat is zo BIG here!! dus er zijn allllemaal feesies :D, ik ga woensdag naar een feesie toe! Samen met Ilona en wat jongens, lache gaat dat worden. Tot aan vanavond had ik geen FLAUW idee hoe ik zou moeten gaan. Totdat een jongen met een goed idee kwam: IK GA GEWOON ALS HOLLANDER HEEN!!!! Laura heeft hier een nederlandse vlag opgehangen....die wikkel ik dan om me heen als rok of jurk ofzo (als het mag van laura, moet het nog ff vragen...ze slaapt nu :D) haha..en ik heb een shirt met HOLLAND erop en met fietsen erop, een blauw shirt! Die doe ik dan aan, dan koop ik bij Wallmarkt rood wit blauwe schmink en dan zet ik op mijn voorhoofd: MADE IN HOLLAND...offff DUTCHIE, haha...cool hea, en dan koop ik in wall-markt een emmer en tulpen. En ilona heeft thuis nog klompen staan!!! haha die neemt ze dan morgen voor me mee, hoe cool? Oh en ik heb nederlandse drop van oma nog!! Lijkt me leuk om dat ook in een mandje te doen....en mijn haar in 2 vlechten???

Nou ik verzin wel van alles...lekker creatief, Heeerlijk!!

OKAY dit moest ik ff kwijt:) het is nu 1 uur snachts, echt heel erg, maar ik heb een topavond, loop nu ook heerlijk muziek te luisteren...ik heb morgen toch geen les, JIPPIE, daar houden we van natuurlijk :D

OKAY mijn weekend!!! DIT WAS ZOOOO VET COOL GAAF :)
(oke relaxed ka;))
Nou, Ik had me dus samen met Ilona opgegeven voor een kanotrip! Dit werd georganiseerd door de "outdoor", ze organiseren heel vaak trips, en nu was het dus een weekendje weg om te kanoen! Nou ..we vetrokken vrijdagmiddag om 3 uur, we ontmoete iedereen en maakte ons klaar voor de 6 uur durende rit! Er waren 2 begeleiders mee en 2 "interns", die werden opgeleid tot activiteiten begeleiders (zij zitten in een klas hiervoor, deze wil ik volgend jaar ook nemen!!)
Verders waren er nog 3 jongens en 2 meiden mee, echt IEDEREEN was verschillend maar dit maakte het ook weer zo leuk, omdat iedereen weer wat anders toevoegde.
Wij zaten in de auto met Mark(begeleider) Meghan(intern;)) en de 2 gekken!!!-> derek en Hutch. hahaha hun waren zo cool, vooral hutch, dit was de CLOWN van de trip, zo goed om iemand als hem mee te hebben... Ilona had cd's meegenomen (....ik ben stiekem een beetje fan geworden van trance:)8)..) en we gingen helemaal LOS in de auto, heb nog nooit zoiets meegemaakt, haha echt lache. NAja onderweg aten we wat en stopten we zo af en toe....dus toen kwamen we uiteindelijk om ongeveer 11 uur aan.

Serieus we reden daar in de middle of nowhere, ik moest echt aan al die films denken (thrillers en horrors) die ik gezien heb...die wegen en borden waren zoooo herkenbaar, was gewoon creapy! Enfin...we overnachte op een bizarre plek, gewoon ergens in het bos, er was helemaal NIEMAND. Er was 1 wc hok (hier kwamen ilona en ik achter nadat we in de bossies hadden gepiest:D hahah)...die wc kon je niet doortrekken maar het was gewoon een gat van 3 meter in de grond!! BLEH, haha maar wel lache. NAja wij de tenten opzetten! SEreius, zo koud dat het was, maar ik had gelukkig handschoenen gekocht en ik had 3 dikke lagen kleding aan! En die tent....jeetje ik heb nog nooit zo iets kleins gezien, je kon er echt ALLEEN maar in LIGGEN, meer niet, je kon niet rechttop zitten en ik moest mijn voeten een beetje inhouden, haha echt hyllarisch...onze spullen lagen gewoon allemaal in de trailer!:)

Toen gingen we ongeveer om 2 uur pitten, we moesten om 8 uur op! Naja toen we wakker werden hadden we een heerlijk ontbijtje, iedereen had zijn eigen brood meegenomen, wat fruit etc. ennn de begeleiding had gezorgd voor een gasstel, dus we hadden heet water voor een koppie thee!! Goed hea??? oh jongens ik heb zoveel geleerd over hoe je moet kamperen. Naja dit terzijde.
--> Om 11 uur (nadat we ons kamp hadden afgebroken!)vertrokken we met de kano's..het waren best grote kano's, ik zat er samen met Ilona in.

PFFFF toen hoorde ik dat we 21 km moesten...ik dacht, KUT das lang!;):D Maar de zon kwam erbij en de sfeer was TOP! Nou...dus wij kanoen..lalala, hele rustige rivier (gelukkig) en het was zo'n mooie omgeving! Maarja na 10 minuten (JA NA TIEN!!!!!!) was het zo ver, er kwam een ietsiepietrsie ruiger stukkie aan, je kon links of je kon rechts...kano's voor ons gingen naar links..maar ik zei zo tegen ilona: zullen wij naar rechts gaan?? uiteraad vond ze dit een heel strak plan. Maja wat bleek nou? Bleek er toch wel een stroming te zijn die ons (onervaren kanoers) wel ff mee zou trekken! Dus wij gaan half achteruit....haha (ik dacht..ahh boeit allemaal niet, die kano is zo groot, die kan wel een stootje hebben en die kiept niet)..weer bleek dat ik niet zoveel moest denken want HUP 1,2,3 ...een stoot tegen de rots en daar gingen we hoor! Koppie onder, hahah ik ging stuk!! Zo koud maar ZO grappig, naja..eenmaal uitgelachen moesten we er weer in geloven..maar we waren nog steeds niet voorbij dat ruige stukkie, dus toen dacht Josh ons er wel ff doorheen te duwen..haha dus hij neemt ons mee, maar op een gegeven moment geeft ie me toch een duw!! Die zagen Ilona en ik natuurlijk niet aankomen en schrokken ons dood....waardoor we er dus weer uitvielen...Gelukkig hadden we een zwemvest om! haha naja was echt lache, gelukkis bleef het bij deze twee keer en konden we onze kleren de rest van de trip op laten drogen!!:D:D

Nouu toen kwamen we om 6 uur ongeveer aan, ik had trouwens onderweg (tijdens een stop) een bizarre spin gezien!! Ik had er al over gehoord..er leven hier namelijk 2 spinnen die je uieindelijk (als je er niet op tijd bij bent) kunnen doden, echt zo bizar, eentje daarvan is: THe black widdow, die zat daar dus op een steen! echt zo'n vies gemeen zwart kutspinnetje! BIZAR toch dat die een mens kunnen doden, ongelofelijk, ik had er een foto van moeten maken...naja!!
Hopen dat ik hem noooooit meer tegen kom, BLEH!
Nagoed, savonds zijn we met zijn allen weer ons kamp gaan opzetten(dit keer zaten we meer op een soort van "camping" dus er waren ook meer mensen! Toen zijn we noodles en soep gaan maken...en HUTCH de clown...die had ingredienten voor een pizza mee HAHA wie doet dat nou? echt geweldig was dit, we hadden een kampvuur dus hij legde zijn pizza op het rooster, very creative. Na het avondeten hadden we nog lekker marshmallows, YAMMY, genieten was dit weer. Toen zijn we nog ff spelletjes gaan spelen, ik heb ze het "moordspel" van de lama's geleerd! ik ging stukkk van het lachen:D En ilona had haar boxen mee dus dat was relaxed!8)

Nou..zondag gingen we weer terug om 1 uur! Na meer dan 100 foto's gemaakt te hebben was de batterij van mijn camera ook aan zijn eind gekomen. Onderweg zijn we weer wat gaan eten bij subwayyy :D ..yammy.
OHJA WAT DENK JE, dit was hylarisch, als afsluiting van de trip:
-> Hutch die ging bij het raam zitten en op het moment dat de anderen (want we waren met 2 auto's!!) ons in gingen halen, stak hij zijn blote kont uit het raam..haha toen had ik het niet meer.

CONCLUSIE: heb tof weekend gehad, weer een aantal dingen geleerd over survivalen en heb echt grappig en relaxte mensen jongens ontmoet!
Dat feesie woensdag is trouwens ook van Hutch, dus dat wordt wat hea:) Ik zal daar ook foto's maken:)

Ik heb er nu trouwens weer 10 nieuwe foto's opgezet!! Het was heeeel moeilijk om een selectie te maken, POE!!!

Nou ,,ikhoop dat jullie hebben genoten van mijn verhaalte, mijn ogen vallen zoooo enorm dicht dus ik MOEt echt slapen. Morgenochtend ga ik ff weights doen...daarna racketbal spelen met Ilona, daarna training en dan running! Lekker daggie :D

Oke ik hoop dat het allemaal goed gaat met jullie!! Hele dikke kus van mij, xxx

PS: kan iemand mij vertellen wat mij bezielde om een vis te kopen??? haha ik moet dat water om de 2/3 dagen verschonen!! ik wordt er gek van haha...maarja...ik ga er maar vanuit dat zijn leven op mijn kamer beter is dan het leven in de SUPERMARKT!!!!;):D

BYE!

• 30 Oktober 2007 - 08:25

Wil & Marja:

Hoi Karen,
    Zo te lezen heb je veel lol daar. Leuke verhalen, we moeten er erg om lachen.
    Groetjes en tot volgende maand

• 30 Oktober 2007 - 11:32

Mama:

he KAREN, goh wat ben ik blij zeg dat jij hebt leren kamperen!!, haha als ik aan al die tassen denk die je mee moest om hier te kamperen..........!! We houden nog ruimte over straks!!!!! ha ha, meid wat een leuke verhalen om te lezen hoor!!
    fijn dat je zo genoten hebt!! En die vis, geef hem maar een dikke zoen van me!
    xxxxxxxxxxxx en voor jou natuurlijk!

• 30 Oktober 2007 - 11:32

Mama:

p.s. je winterjas is onderweg!!
    xx

• 30 Oktober 2007 - 12:34

Jose:

Tjonge dat jij nog leeft meid poeh poeh....:) Geweldig weer maar je kunt wel zien dat het midden in de nacht was toen je je stukkie schreef hihihi....kond??? Grapje hoor. Maar dit soort dingen maakt het het helemaal waard lieverd wat een avonturen!!! GENIETEN WEER DAAR.
    Kusjes van ons.

En die vis heb jij verdiend hihihi en hij jou.

• 31 Oktober 2007 - 06:00

Karen:

haha ja sorry ik denk dat ik de weg een beetje kwijt was met konD met een D....hahahah ik heb het al veranderd hoor, voortaan niet zo zeuren hoor ..zo'n spelfoutje mag wel in zo'n lang boekwerk zitten toch? ;)OH EN JAKE, niet zo stoer doen jij hea want ik schrijf WIND in iedergeval niet met een T zoals jij !!! ->WINT !!! hahaha....DUS!Jij hebt helemaaaaaaaaaal niks te vertellen :D

• 31 Oktober 2007 - 19:56

Oma En Opa:

Ja je blijft lachen als je dit leest!
    Wij genieten met je mee! Wordt er eigenlijk nog wel iets serieus gedaan!
    Zeg nu niet daar heb je opa en oma weer!
    Het is goed bedoeld. Heelveel liefs van ons!

• 31 Oktober 2007 - 20:25

Jake:

Uit die spelfout blijkt maar weer dat ZELFS de beste wel eens fouten maken;) dat is totaal iets anders als iemand die amerikaans aan het leren is en vergeet hoe ze in haar moeder taal moet schrijven/spellen;)

Ciao!

• 01 November 2007 - 19:31

Son:

Hey kaar!

Leuke trip en mooie foto's erbij! Dat zal wel een groot avontuur geweest zijn. Moet nog terugdenken aan die keer dat ik met marieke in de kano zat, we lagen er ook telkens uit hoor, haha! En hoe was je halloween? Wij hadden het ook gevierd hoor. We hadden een dinertje met mariek, il en rudi en wat vrienden nog. Iedereen had iets lekkers gemaakt en aangekleed met nep spinnen en ogen. we hadden zelf afgehakte-vinger-koekjes gemaakt, yummie! Maarre, wij waren niet verkleed hoor! Wel een goed idee, een dutchie! Nou dutchie, see you snel he! Veel seplier!

Kus,
    Son.x

• 04 November 2007 - 17:16

Esther:

Kaar! Lijkt erop dat je het behoorlijk goed naar je zin hebt! Leuk om je enthousiaste verhalen te lezen en je foto's te bekijken. Maar even over dat kamperen....heb je tijdens Groningen en Badgasten niks geleerd dan...???
    Enjoy!
    Liefs Es

• 10 November 2007 - 10:42

Sjorske:

Heeey lieve meid!!

WAT EEN VERHALEN!! hahaha
    Gelukkig heb je het ontzettend naar je zin daar, niet dat dat moeilijk voor jou is, maar toch leuk om te lezen. Wat een avonturen!!
    Word er wel een beetje jaloers van hoor als ik het zo lees, het klinkt zo supertof!!
    Geniet er nog maar van meisje!! Want waarschijnlijk ga je voor jouw gevoel weer veel te snel terug..

Liefs en een dikke zoen Sjors

Ps. die vis zal je dankbaar zijn dat je hem uit een supermarkt heb gered ;) (jij wat minder, maar je kan niet alles hebben hè!! hahah)

XxX