ELASTIEK
Door: K.
Blijf op de hoogte en volg Karen
31 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
OKE dit verhaaltje is vooral voor de tennissers (aan sommige heb ik het al verteld:D..) anyway:
Jullie kennen die elastieken wel hea die we gebruiken met conditietraining? Ik vind die dingen altijd maar eng, je trekt er bizar hard aan en ik was/ben altijd bang dat ze knappen. Maar op hhw zei iedereen altijd, ka, ze knappen echt niet!! En ik zei altijd, WACHT maar! Op een dag....
en jaaaaahoor, gisteren was het zo ver!!DAMN de eerste keer dat ik zo'n elastiek gebruik hier in amerika, BREEKT ie verdomme, echt ik schrik me dood, mij was namelijk altijd verteld dat ze niet konden knappen..........Conclusie: dit kan dus wel, dus pas op ermee. Haha serieus mijn vinger was dik niet normaal en mijn rug deed zeer, maargoed ik leef nog :D Gelukkig trouwens dat ik dat elastiek om een paal had....want je zal maar tegenover elkaar staan (die oefeningen die we op hhw doen weetjwel!)..dan ben je helemaal de lul alsie knapt. Haha oke dit was mijn "heavy story" .
Ik heb vanochtend gefitnesst om 7.15 (iedere vrijdag!) toen les van 8 tot 10 en straks nog 2 lessen. Dan lekker trainen en dan weekend! Ik ga vanavond naar een voetval wedstrijd kijken, tis hun eerste wedstrijd van het seizoen dus wordt leuk. Daarna filmpie kijken, dan morgen trainen van 10 t0t 12 en savonds denk ik stappen! Zondag is huiswerk/relax dag...en maandag hebben we vrij want t is hier ' labor-day' .
YEahhh...Ik denk trouwens dat ik het vak biologie ga droppen want het is ZO moeilijk, dan neem k het volgend semester, ga proberen dat vandaag ff te regelen. Ik heb trouwens voor biologie echt een superlief wijfie als lerares! Kennen jullie die film "babe'?wel hea? met dat biggetje...haha zij lijkt dus op dat vrouwtje die daarin speelt(als 'bazin' van babe zegmaar), haha zo schattig.
Okeeeeeeeeey i have to go now, leuk trouwens dat jullie al die reacties achterlaten.....'ahum..' ik zal nog is een keer een site aanmaken!! TS !! haha (bedankt mam ...voor je eerste en enige berichtje;))
DOeggie !! xx ka
31 Augustus 2007 - 15:33
Jose:
Kaatje ik heb hier al een paar keer een berichtje achtergelaten maar kreeg daarna te zien dat de pagina niet kon worden gevonden???? Wil je heel kort laten weten of mijn berichtjes wel of niet aan zijn gekomen anders type ik me blind voor nix hahaha
Kusjes -
31 Augustus 2007 - 15:38
José:
Leuk hoor....nu zie ik dus dat het wel is gelukt omdat ie eronder staat en nu die rare pagina niet komt...lachen hoor....zul je altijd zien he.
Nou geweldig meid uit alles blijkt gewoon dat je het daar prima naar je zin hebt ook al loop je nu met een dikke vinger rond. Ik hoop niet dat het je middelvinger is en je er de hele tijd mee omhoog zit anders is het pas echt een probleem. maar doe in het vervolg wat rustiger met die elastieken want ik heb ze volgens mij wel eens bij de fysio gebruikt en die zei toch echt ook dat ie niet stuk kon...hahahah jij hebt wel heel veel kracht meid...ga dat goed gebruiken bij de tennis en ik kan vast een Versace mantelpakje gaan kopen en mijn kaartjes voor de US open voor 2008 gaan bestellen.
Liefs en kusjes van ons allemaal en een dikke kus van je vriendin Rafaella -
02 September 2007 - 09:24
Son:
Haha! Nou hier dan ook een berichtie van mij! Leuke site kaar, leuk om die verhalen te lezen en foto's te zien! Klinkt allemaal goed. Denk dat ik ook maar zo'n beurs ga aanvragen, ze zoeken daar vast nog wel ballenmeisjes! Haha! Bedankt ook voor je mail! Kun je die berichten aan iedereen allemaal nog wel bijhouden?! Nou succes daar en tot spreeks! xxxx Dikke zoen, son. -
03 September 2007 - 08:21
San:
He Kukkie! Leuk joh deze site, heerlijk om te lezen waar je allemaal mee bezig bent. Ben ook jaloers op het weer bij jou hoor...kon ik maar bbqen aan het meer haha! Hoe is het met je vak 'theater'? Heb je binnenkort al een voorstelling :)
Hier ook alles goed hoor, heb vanmiddag sollicitatiegesprek dus wie weet ben ik vanmiddag niet meer werkloos (dat klinkt wel heel zielig..)!! Nou zussie van me, geniet van je vrije daggie vandaag en tot snel! Liefs San x